A töltelék:1 póréhagyma 15 dkg gomba 20 dkg spenót 10 dkg bambuszrügy 10 dkg szójacsíra 1 ek. sötét szójaszósz 1 frissen őrölt bors 2 darab tojás
Ázsiai tésztabatyu elkészítése:
A póréhagymát felkarikázzuk. A gombát és a bambuszrügyet felaprítjuk. A póréhagymát megpirítjuk és erre rádobjuk a gombát és a bambuszrügyet. Amikor elfőtte a levét akkor hozzáadjuk a felcsíkozott spenótot, és a szójacsírát. Ezt jól összesütjük. Meglocsoljuk szójaszósszal. Megfűszerezzük. A tojásokat felverjük és ráöntve összesütjük. A tésztát keményre meggyúrjuk. Ezután kinyújtjuk. Megtöltjük. Végül forrásban lévő vízben kifőzzük.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés