Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Grépfrútpuding hozzávalók:
3 db grépfrút 7.5 dl grépfrútlé 8 dkg cukor 4 ev.
narancslikőr 20 g zselatin
Grépfrútpuding elkészítése:
A zselatint tíz percre beáztatjuk fél deciliter vízbe. A grépfrútot meghámozzuk,a gyümölcs húsából, a levét felfogjuk és félrerakjuk.
A zselatinhoz öntjük a grépfrútlevet és,cukrot adunk hozzá így forraljuk fel Hűlni hagyjuk. Pudingformákba adagoljuk és, egy órán át hűtőben hagyjuk pihenni. A gyümölcs húsból lecsöpögött lével, likőrrel 10 locsolva, a gyümölcsdarabokkal átforgatva tálaljuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés