Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Zelleres és Hagymás pogácsa hozzávalók:
2 darab zellergumó 2 evőkanál tej 1 fej hagyma olaj fél csokor zellerzöld só frissen őrölt bors 5 dkg zabpehely 2 dkg zsemlemorzsa 2 darab tojás
Zelleres és Hagymás pogácsa elkészítése:
A zabpelyhet tejbe áztatjuk be.Lereszeljük a hagymát és a zellert.
Majd összegyúrjuk a zabpehellyel,az aprított zellerzölddel és a tojásokkal. Pici sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük, és annyi morzsát adunk hozzá, hogy félkemény tésztát kapjunk. Öt percig hagyjuk pihenni, és utána pogácsákat formálunk belőle, és forró olajban sütjük ki.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés