Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Töltött karaj hozzávalók:
sertéskaraj egyben 1 szál csabai kolbász só őrölt kömény frissen őrölt bors 5 gerezd fokhagyma 1 darab hagyma 1 dl bor 1 sütőzacskó
Burgonyapüré:2 kg burgonya 30 dkg spenót 8 dkg vaj só tej fokhagyma frissen őrölt bors
Töltött karaj elkészítése:
Felszúrjuk a húst, beledugjuk a kolbászt,és sózzuk, borsozzuk, a köménnyel bedörzsöljük. A sütőzacskóba beletesszük a felvágott hagymát, fokhagymát, és erre mehet rá a hús. Bort öntünk hozzá. Lezárjuk a zacskót és a tetejét megszurkáljuk. Sütjük. Amikor megsült a zacskó nélkül addig sütjük tovább amíg meg nem pirul. A burgonyapürét a szokásos módon ( megadott összetevőkkel ) elkészítjük. Ezt tálaljuk a felszeletelt hús mellé.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés