Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Őszibarackkrémmel a bogyósok hozzávalók:
25 dkg eper 1 darab narancs 10 dkg málna 10 dkg szeder 1 nagy őszibarack 10 dkg túró 1 cs. van.cukor egy citrom reszelt héja
Őszibarackkrémmel a bogyósok elkészítése:
A narancsot kifacsarjuk. Az epret, a málnát, és a szedret kis darabokra vágjuk fel.A barackot is felaprítjuk. Erre öntjük a narancslevet külön - külön. Botmixerrel pépesítjük mind a kettőt. A túróhoz hozzákeverjük a van. cukrot és a citromhéjat. Így adjuk hozzá a gyümölcsökhöz. A poharakba töltött gyümölcsre halmozzuk rá az őszibarack krémet.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés