A krém:
20 dkg porcukor 20 dkg margarin 5 dkg darált mandula
1 mandulaaroma
A tetejére pedig porcukor
Mandula sütemény elkészítése:
Margarinnal összegyúrjuk a lisztet és a többi összetevőt.
Az összegyúrt tésztát mandulaformába vagy evőkanálba nyomkodjuk bele, és a tetejét elsimítjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben kb. fél órán át sütjük.
A krém:
A margarint habosra keverjük össze a cukorral, majd ezután hozzáadjuk a darált mandulát és az aromát. Amikor a tészta kihűlt, a krémmel az egyik felét kitöltjük a másik felét a krémmel összeragasztjuk.
Legvégül a tetejét megszórjuk porcukorral.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés