A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és kiolvasztjuk.
Amikor üvegesedni kezd, beledobjuk a vöröshagymát, és néhány percig együtt sütjük, majd félretesszük. A darabokra
tördelt makarónit sós vízben puhára főzzük, és leszűrjük.
A szalonna zsírjából egyevőkanálnyit elveszünk, és ezzel
kikenünk egy tűzálló tálat. A sült hagymás szalonnába két
kanál sűrű paradicsompürét és 2 dl tejfölt keverünk, és elvegyítjük
a leszűrt makarónival. Az egészet kikent tűzálló
tálba tesszük, és a sütőben jól átforrósítjuk. Savanyúságot adhatunk hozzá.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés