Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Rebarbarás piskóta hozzávalók:
1 piskótatalp 1 cs. van.puding tej fél dkg eper 4 szál rebarbara tejszínhab cukor
Rebarbarás piskóta elkészítése:
Felkockázzuk a rebarbarát. Annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje.3 kanál cukorral főzzük meg. A vaníliás pudingot megfőzzük, hagyjuk egy kicsit meghűlni. A piskóta alapot két részbe vágjuk el. Egyenletesen osztjuk szét a rebarbarát rajta. Megpakoljuk eperrel. Rátesszük az epreket. Ráhelyezzük a piskótát. Ezután néhány órán át a hűtőbe tesszük pihenni. Tálalásnál tejszínhabot adunk hozzá.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés