További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Vaníliaparfé Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Sütemények,édességek(desszertek) * Még több:Közepesen nehéz receptek

Vaníliaparfé


Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Vaníliaparfé hozzávalók:

2.5 dl habtejszín
2 darab tojás
7.5 dkg porcukor
1 darab vaníliarúd

Vaníliaparfé elkészítése:

Félbevágjuk a vaníliarudat. A magokat eltávolítjuk. A friss tojásokhoz így adjuk hozzá. Habverővel a gőz felett néhány perc alatt habosra keverjük. Addig hűtjük míg szobahőmérsékletűre hűtjük. Kemény habbá verjük fel a tejszínt. Ezt forgatjuk a tojáshabba. Az így kapott krémet a kibélelt formába tesszük, és fóliával lefedjük. Kb. 30 percre betesszük a hűtőbe pihenni. Ezután a mélyhűtőbe átrakjuk kb. 6 óra hosszára.



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Vaníliaparfé ):0 db

Recept videók

Húsvéti kelt tésztás, 3 fonatos kalács Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Vaníliaparfé recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Vaníliaparfé recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu