A palacsintát előre kisütjük a szokásos módon
A töltelékhez a kis fej lilahagymát apróra vágjuk, olajon megfuttatjuk. Hozzá adjuk a felaprított gombát. Ízesítjük sóval, borssal. Ha már megpárolódott a gomba levesszük a tűzről, hozzáadjuk a petrezselymet és a lereszelt sajtot, majd a tejszínt és a tejfölt.
Pörkölt alapot készítünk. Az öntethez apróra vágott vöröshagymát zsírban aranysárgára pirítjuk, majd a tűzről levéve mehet bele a fűszerpaprika. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát. Jól összefőzzük sóval, borssal és kevés őrölt köménnyel. 10 dkg tejfölt hozzáadunk, egyet rottyan, ha ez is kész és átturmixoljuk, hogy krémesebb legyen. A töltött palacsintákat tűzálló tálba tesszük és 15 percig sütjük 180 fokos sütőben.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés