Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Sajtos csiga hozzávalók:
25 dkg finomliszt 1 csomag sütőpor 1 tk. só 1 margarin 1 dl hideg tej 20 dkg sajt.
Sajtos csiga elkészítése:
A lisztben elmorzsoljuk a margarin felét, hozzáadjuk a sót, a sütőport és 1 dl hideg tejjel alaposan összedolgozzuk. Majd 3 cipóra osztjuk. A margarin másik felét habosra keverjük, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és azzal is összedolgozzuk. A kis cipókat téglalap alakúra nyújtjuk és megkenjük a sajtos krémmel. Ezek után feltekerjük, mint a bejglit, ujjnyi vastag szeletekre vagdossuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket egymástól kellő távolságra és a vágott fele kerüljön a tepsi aljára. Forró sütőben kisütjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés