Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Libabrassói hozzávalók:
1 darab libamell 2 darab comb 60 dkg burgonya 25 dkg savanyú káposzta 1 dl tejföl 2 darab vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma pici só frissen őrölt bors
Libabrassói elkészítése:
Fokhagymával megtűzdeljük a libahúst. Megsózzuk és borssal bedörzsöljük. Megsütjük a tepsiben előmelegített sütőben. Felkarikázzuk a vöröshagymát és a burgonyát.A hús mellett sütjük meg félig. A savanyú káposztát megpároljuk. A húst és hagymás burgonyát kivesszük a tepsiből. A megmaradt zsiradék felét leöntjük. A többit összekeverjük a tejföllel. Tűzálló tálba rakjuk rétegenként: burgonyát, vöröshagymát, káposztát, és a libahúst. Leöntjük a tejfölös szafttal. Robogósra sütjük ...
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés