Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Lucskos káposzta ( kapros ) hozzávalók:
2 kicsi zsenge fejes káposzta 1 csokor kapor 1 nagy pohár 20 %-os tejföl 2 kk. almaecet pici só 1 ek. finomliszt 80 dkg sertéscomb 1 fej vöröshagyma
Lucskos káposzta ( kapros ) elkészítése:
Felkockázzuk a hagymát. Forró olajba megdinszteljük. A húst nagyobb kockákra felvágjuk. Az hagymás olajon kifehérítjük. Vízzel felöntve puhára pároljuk. Megmossuk a káposztát. 8 darabra vágjuk szét. Vízzel felöntjük és megsózzuk így főzzük puhára. Egy pici ecetet öntünk hozzá. Amikor kész,tejföllel elkevert lisztel behabarjuk, és kaporral megszórjuk. Hússal tálaljuk
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés