További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Savanyú káposzta krémleves Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Levesek * Még több:Egyszerű receptek

Savanyú káposzta krémleves


Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Savanyú káposzta krémleves hozzávalók:

4 ev. olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
pici
frissen őrölt bors
babérlevél
borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl ( 20%-os )

Savanyú káposzta krémleves elkészítése:

A finomra vágott vöröshagymát forró olajon megpároljuk. Ehhez adjuk hozzá a savanyú káposztát. Sózzuk, megborsozzuk, babérlevelet adunk hozzá és kevés borsikafűvel ízesítjük. Ezután kb. 0,5 dl alaplével felöntjük. Összeforraljuk. Ezt követően botmixerrel összeturmixoljuk. A levest a tejföllel dúsítjuk.



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Savanyú káposzta krémleves ):0 db

Recept videók

Pogácsa sütès..óhhh...az az illat!:) Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Savanyú káposzta krémleves recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Savanyú káposzta krémleves recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu