Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Ponty diós bundában hozzávalók:
8 szelet ponty 1 darab tojás 5 dkg finomliszt 12 dkg dióbél 10 dkg vaj pici só
Ponty diós bundában elkészítése:
Megdaráljuk a dióbelet. A pontyfilét letörölgetjük, sózzuk és lisztbe, tojásba és dióba forgatjuk.% dkg vajat felolvasztjuk ebbe rakjuk a 4 darab ponty szeletet. Takarék lángon fedő alatt sütjük. Vigyázzuk nehogy a dió megégjen. Megfordítjuk és fedő nélkül ropogósra sütjük. A második ponty adaggal is így teszünk. Burgonyapürével kiváló...:)
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés