Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Egészben sült malac hozzávalók:
1 kisebb darab konyhakész malac egészben 1 üveg világos sör kb. 15 dkg szalonna pici só majoranna olaj
Egészben sült malac elkészítése:
Bárdal a gerinc-csontját hasítjuk be a malacnak. Térdhajlatnál vágjuk le a körmeit. A belsejét sózzuk meg a malacnak, és a külsejét majorannával megszórjuk. Ezután kb. egy órára tegyük a hűtőbe pihenni.
Egy üvegre ráhúzzuk, azért, hogy kifeszüljön. Fém rácsot teszünk egy tepsire. Erre tesszük a malacunkat. A farkát és a füleit olajjal megkent alufóliába tekerjük. Kb. 2.5 órán keresztül sütjük, és sörbe mártott szalonnával kenegetjük...
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés