Elkészítési idő: 15 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Fahéjas fánk hozzávalók:
30 dkg liszt 2 pohár natúr joghurt( darabja 150 grammos ) 1 cs. sütőpor 2ev. cukor 1cs. van cukor 2 darab tojás pici só
Fahéjas fánk elkészítése:
A hozzávalókat egy nagyobb tálba öntjük. Csomómentesre elkeverjük. Sűrű nokedli tészta szerű masszát kell kapnunk a végén. 2 kanál segítségével a forró olajba szaggatjuk. A fánkokat megsütjük, akkor van kész amikor arany színűre sült. Az olajból kivéve, még melegen az előre összekevert fahéjas cukorban megforgatjuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés