Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Tavaszi szelet ( szűzpecsenyéből ) hozzávalók:
60 dkg szűzpecsenye 3 ek. liszt 5 ek. olívaolaj fél kg zöldborsó 20 dkg sárgarépa pici só frissen őrölt bors
Tavaszi szelet ( szűzpecsenyéből ) elkészítése:
Vaskos szeleteket vágunk a szűzpecsenyéből. Befóliázzuk és így nem túl vékonyra kiklopfoljuk. A liszthez sót és borsot adunk. Ebben forgatjuk meg a szűzpecsenyét. Forró olajban hirtelen elősütjük mind két oldalát. Ezután felöntjük folyadékkal, hozzáadjuk a zöldborsót és a feldarabolt répánkat. Újra megsózzuk és borsozzuk. Lefedjük és kb. egy negyed órát át pároljuk.Akkor jó amikor megpuhult. Krumplipürével kínáljuk...
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés