A lisztből, tojásból, egy csipetnyi sóval és vízzel kemény tésztát gyúrunk, vékonyra kinyújtjuk, kb. 1 cm-es kockákra
vágjuk, és gyengén sós vízben kifőzzük. (Készen vett, tojással
gyúrt tésztát is használhatunk.) A sült húst átdaráljuk, és az
apróra vágott vagy lereszelt hagymával zsírban megpirítjuk.
Megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük majoránnával, és ha
zsírjára sült, ráöntjük a tejfölt, összevegyítjük a kifőtt tésztával,
és jól átforrósítva tálaljuk. Fejes salátát adjunk hozzá,
télen céklasalátát.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés