Egy tálban a krémsajtot simára keverjük el. Utána hozzákeverjük az epres jégkrémet és összekeverjük vele. Majd mehet hozzá a összetört graham-keksz, és az aprított eper. Ezzel is összekeverjük. Az egészet beletesszük egy tepsibe és kb. 6 órára betesszük pihenni a hűtőbe ( fagyasztó ). Vízgőz felett felolvasszuk az étcsokoládét. A sütinket kivéve a fagyasztóból felkockázzuk és az olvasztott étcsokoládéba beleforgatjuk. Utána a maradék graham-keksszel megszórjuk a tetejét. Hagyjuk hagy hűljön ki a csoki és már kész is.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép:buzzfeed.com
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés