A csirkemelleket feldaraboljuk kb. 1 centis darabokra. A panírozáshoz külön tálakba tegyük a tojásokat, a lisztet, és a zsemlemorzsát. A csirkemellet forgassuk meg lisztbe, majd tojásba és legvégül zsemlemorzsába. Forró olajban sütjük ki a bepanírozott csirkemelleket. Kb. 4 darabra vágjuk fel a bagettet. Kivesszük a bagett belsejét. A csirke falatokat beletekerjük a mozzarella szeletekbe. Ezt így kell beledugni a bagett belsejébe. Kis szeleteket egy alufóliával kibélelt tepsibe rakjuk. Ezután elkészítjük a fokhagymás vajat. Egy tálban összekeverjük az apróra tépkedett petrezselymet, a vajat, a fokhagymát és a parmezánt. Ez elkészül fokhagymás vajjal megkenjük a töltött bagettet. Alufóliával betekerjük. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 20 percig sütjük. Addig sülhet amíg a sajt megolvadt, és a felső része kezd barnulni. Marinara szósszal vagy paradicsommal fogyasztjuk.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép:BuzzFeedFood
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés