Egy tálban összekeverjük a lisztet, a préselt fokhagymát, a frissen őrölt borsót és a sót. Majd ebbe a lisztbe forgassuk meg az összes csirkeszárnyat. Ezután egy serpenyőben olajat hevítünk és ebben sütjük ki a szárnyak mindkét oldalát kb. 4 percig. Majd hagyjuk lecsöpögni.Egy másik serpenyőben vajat olvasztunk. Majd mehet bele a gyömbér és a préselt ( összezúzott ) fokhagyma. Kicsit összeforraljuk, utána tesszük hozzá a mézet, a barna cukrot és a szójaszószt. Ebbe rakjuk bele az összes csirkeszárnyat. Forgatjuk őket és addig sütjük amíg a mártás el nem fogy.Amikor megsült szezámmaggal megszórjuk és gyöngyhagymával vagy újhagymával fogyasztjuk.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép:buzzfeed.com
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés