Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Virslis burgonyafasírt hozzávalók:
5 szál virsli( 2.5 pár ) 900 gramm burgonya pici só parmezán( persze jó más fajta is ) egy csésze liszt oregánó olaj a sütéshez
Virslis burgonyafasírt elkészítése:
A virsliket felaprítjuk( úgy, hogy egy rúd virsliből kb. 5 szelet legyen ). A burgonyákat meghámozzuk és enyhén sós vízben félkeményre főzzük. Majd a félkemény burgonyát lereszeljük. Egy tálban összegyúrjuk a lereszelt burgonyát, a lisztet, az oregánót, és a parmezánt. Minden szelet virsli köré ebből a masszából kis pogácsa szerű formákat gyúrunk össze. Majd betesszük a mélyhűtőbe kb. 30 percre. Utána forró olajban aranybarnára sütjük.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép:tasty
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés