Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Harcsás lepény hozzávalók:
25 dkg harcsafilé 60 dkg burgonya 10 dkg vaj 4 darab tojás 25 dkg zöldborsó 1 darab póréhagyma 25 dkg túró 25 dkg sajt( lehet füstölt és natúr is egyben ) 1 tk. kakukkfű pici só bors
Harcsás lepény elkészítése:
A burgonyát felkarikázzuk. Enyhén sós vízben megfőzzük. A harcsát felkockázzuk. Sózzuk, borsozzuk és vajon megsütjük. Póréhagymát is felaprítjuk. Vajon megfonnyasztjuk. Ehhez adjuk hozzá a zöldborsót, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a túrót, a tojásokat, a kakukkfüvet. Előveszünk egy tortaformát és kivajazzuk. Rétegesen pakoljuk bele a hozzávalókat. Első rész a burgonya, második rész a túrós-halas keverék.Ennek tetejére a sajtot ráreszeljük. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 45 percig sütjük.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés