Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Párolt lazac hozzávalók:
1 szelet lazac 1 dl zöldségalaplé szárított kapor 2 tk. kókuszzsír fél citrom pici só
Párolt lazac elkészítése:
Megmossuk a lazacot. Rálocsoljuk a citrom kifacsart levét. Megsózzuk és megkaprozzuk. A kókuszzsírt felolvasztjuk és hozzáadunk egy pár citromkarikát. Bőrös felével a lazacot beletesszük a halat. Kb. egy percig pirítjuk.Ezt követően visszafordítjuk a lazacot a bőrös oldaléra. Megfordítjuk és kb. ezt is egy percig pirítjuk. Hozzáöntjük a zöldséglevesalap felét. Fedőt teszünk rá és így pároljuk kb 5 percig. Amikor elfőtt a lé azt pótoljuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés