Egy serpenyőben olajat hevítünk.Ebben sütjük a fokhagymát és a spenótot addig amíg a spenót meg nem fonnyad. Egy tálban a krémsajtot simára verjük. Ehhez adjuk hozzá a fokhagymás spenótot, az articsókát, a mozzarellát, és a sót, borsot. A hagymát felszeleteljük és karikáira választjuk szét. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a hagymakarikákat és a spenótos, mozzarellás masszával megtöltjük. Kb. 1 órára a fagyasztóba rakjuk, hogy megszilárduljon. Ezután a mélyhűtőből kivéve bepanírozzuk:liszt, tojás, zsemlemorzsa. Majd vissza a tojásba és utoljára a zsemlemorzsába. Forró olajban ami kb. 180 fokos kisütjük. Kb. 5 percig kell sülnie, amíg aranybarna lesz.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés