Egy nagy tálban keverjük össze a kemény réteg összetevőit. Akkor jó mikor puha tészta lesz belőle. Egy 13x9 tepsit olajozzuk ki.Előmelegített sütőben kb. 190 fokon kb. 12 percig sütjük, de a lényeg, hogy aranybarna legyen( akkor jó ).Egy közepes tálban összekeverjük a töltelék összetevőit. Ezt tesszük a már a sült kéregre. Egy közepes tálba rakjuk a zabos kekszet, a vajat és a krémsajtot. Egy villával porhagyósra törjük szét. Szórjuk az almás részre és 32-37 percig sütjük. ( akkor jó mikor aranybarna és az alma megpuhul. )Sütés után hagyjuk kihűlni...
Megjegyzés: Ez 12 adaghoz való.Az eredeti recept és kép:bettycrocker
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés