Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Almás, szőlős és pekándiós tészta saláta hozzávalók:
½ csésze extra szűz olívaolaj ¼ csésze frissen facsart citromlé
1 evőkanál citromhéj 1 teáskanál mustár só frissen őrölt fekete bors tészta 3 darab alma( kibelezve és kockára vágva ) 2 csésze szőlő
¾ csésze pekándió( apróra vágva ) ⅓ csésze reszelt parmezán
Almás, szőlős és pekándiós tészta saláta elkészítése:
Egy tálban keverjük össze:olívaolajat, a citromlevet, a citromhéjat és a mustárt.Ezt követően sózzuk és borsozzuk. Egy nagy fazék enyhén sós vizet forralunk. Ebben főzzük ki a tésztánkat. Mikor megfőtt hagyjuk hűlni. Egy tálba dobjuk bele az almákat, a szőlőket és a pekándiót. Megforgatjuk őket.Mehet rá a salátaöntet és ezzel is óvatosan összeforgatjuk. Reszelt parmezánnal megszórjuk és már ehetjük is...
( hűtőbe légmentesen tárolva kb. 3 napig jó )
Megjegyzés: A recept 6 személyes.Az eredeti recept és kép:purewow
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés