További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Ganache - Párizsi krém Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Sütemények,édességek(desszertek) - További csoki receptek * Még több:Nagyon egyszerű receptek

Ganache - Párizsi krém


Ganache - Párizsi krém
Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Ganache - Párizsi krém hozzávalók:

225 g étcsokoládé ( 70 vagy 90 %-os )
250 ml habtejszín

Ganache - Párizsi krém elkészítése:

Az étcsokoládét apróra törjük szét. A tejszínt forraljuk.Akkor jó mikor gyöngyözik a tejszín. Ezt így ráöntjük a étcsokoládéra és hagyjuk egy kicsit hűlni.Nem szabad gyorsan, azonnal keverni mert beszemcsésedik. Kb. 10 perc elteltével habverővel habosra keverjük fel.



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Ganache - Párizsi krém ):0 db

Recept videók

Pizzaaa...:) Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Ganache - Párizsi krém recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Ganache - Párizsi krém recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu