Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Pástétom hozzávalók:
2.5 dkg húsos szalonna 50 dkg darált sertéscomb 1 vöröshagyma 15 dkg tejben áztatott kenyér 3 dara tojás só frissen őrölt bors borsikafű chili
Pástétom elkészítése:
Megpirítjuk a szalonnát és a hagymát. Beáztatjuk a kenyeret a tejbe. Hozzákeverjük a húshoz, ráütjük a tojásokat, és a fűszereket. Kibéleljük az őzgerincformát sütőpapírral. Belesimítjuk a masszát az őzgerincformába. Előmelegített sütőben megsütjük. Bagettel és valamilyen salátával tálaljuk. Gazdagabb lehet pirított gombával. ( konyakba áztatott aszalt gyümölccsel is kiváló )
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés