Kéreg részA kekszet egy turmixba rakjuk és összedaráljuk. Adjunk hozzá az olvasztott vajat, és keverjük addig, amíg jól el nincs dolgozva.Egy (36 x 13 x 3 cm) formába tesszük és elegyengetjük. Hagyjuk pihenni kb. egy órán keresztül.
Sajtos rész:Hozzáadjuk az összes hozzávalót egy nagy keverő tálba, és kézi mixer, vagy egy fakanállal jól eldolgozzuk őket.
Ganache:(avagy párizsi krém)Egy mikrózható tálba rakjuk a következőket:csokoládét és tejszínt.Betesszük a mikróba kb. 20 percre és utána összekeverjük. Addig mikrózzuk és keverjük míg sima nem lesz. A már egy órát pihentetett kekszes rétegre rákenjük a sajtos masszát. Erre öntjük a csoki krémet elkenve. Rászórjuk a földimogyorós csoki darabokat. Csokikrémmmel díszítjük az egészet.A hűtőbe rakjuk pihenni egy kicsit...
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés