A tésztát kifőzzük.
Apróra daraboljuk a sonkát és a póréhagymát.
A tejszínt egy tálba öntjük, belekeverjük a két tojás sárgáját, belereszeljük a sajtot, borsozzuk, sózzuk, ízlés szerint szerecsendiót is reszelünk bele, és az egészet jól elkeverjük.
Nagyobb lábosban vagy teflon edényben kevés olajon a sonkát és a hagymát megfuttatjuk, megszórjuk borssal, majd levesszük a tűzről.
A kifőtt tésztát lecsepegtetjük és beleöntjük a sonkás-hagymás alapba.
Felöntjük a tejszínes öntettel, összekeverjük, és a tűzre visszatesszük. Kissé összeforraljuk, amíg a sajt elolvad és a mártás ízét átveszi a tészta.
Megjegyzés: Még finomabb, ha füstölt sajtot is teszünk bele. Penne helyett pedig használhatunk spagettit is.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés