Keverjük össze lisztet, a sütőport, és a sót egy tálban.Egy másik tálban keverd össze a vajat a cukorral egy botmixerrel. Ezután ad hozzá a mandula aromát és a kávét, és keverd össze. Ezután a két tál tartalmát alaposan keverd össze. Mehet bele a étcsokoládé. Amennyiben szükséges akár kézzel is össze lehet gyúrni a masszát. Kb. egy 9x13 formát vajazzunk ki, és öntsük bele a kávés-mandulás-csokis masszát.Egyenletesen legyen eloszlatva benne. Előmelegített kb. 175 fokos sütőben kb. 20-25 percig süssük. ( Tűpróbáig süssük igaziból akkor jó )Kb. egy fél órát hagyjuk hűlni és kávé vagy tea mellé kiváló.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés