Az epret apró darabokra felvágjuk. Egy lábasban alacsony lángon összeforraljuk tojássárgáját, a tejszínt, a cukrot, a kukoricakeményítőt. Folyamatosan kevergetjük, hogy ne legyen csomós. Amikor elkezd sűrűsödni, akkor hozzáadjuk a szeletelt epret, keverjük simára. Átöltjük egy másik tálba és lefedjük fóliával és egy kicsit rányomkodva hagyjuk pihenni, amíg kihűl. Egy csésze vizet a vajjal felforralunk. Hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük, amíg a tészta össze nem áll. Levesszük a tűzről. Mehet hozzá a vanília aroma, és a tojások.Habzsákba töltjük. Egy tepsit sütőpapírral bélelünk és erre nyomunk kis gombócokat.Előmelegített sütőben kb. 220 fokon kb. 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni. Az aljába egy kis lyukat csinálunk és ezen keresztül töltjük bele a tejszínes epres krémet. Vízgőz felett a csokit megolvasztjuk és ebbe mártjuk bele a tetejét a sütinek.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés