Áztassuk a nyársakhoz használt fa pálcikákat vízbe 5-10 percig, majd tegyük félre. Egy tálba tegyük bele a csirkét, a pác hozzávalóit, és addig keverjük, amíg mindenhol nincs bevonat. Fedjük le és Kb. egy órára rakjuk be a hűtőbe pihenni. Készítsük elő a zöldségeket és vágjuk őket kockára. Vegye fel a nyársra úgy kezdve, hogy a lilahagyma, majd a paprika és a csirke. Ismételje meg háromszor.Helyezze az előkészített nyársakat egy tepsibe és kenjük át a maradék páccal.Süt vagy grill 20-30 percig, vagy amíg a csirke már rózsaszín. ( ha sütőben sütjük legyen előmelegítve kb. 200 fokra )Petrezselyemmel megszórva tálaljuk...
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés