A fokhagymát összezúzzuk. A spenótot összetépkedjük. A snidlinget leforrázzuk. Felaprózzuk a csirkét. A palacsintatésztához simára keverjük a lisztet a tojással, a tejjel, egy csipet sóval. Annyi vizet adunk hozzá, hogy jól terülő tésztát kapjunk belőle. Összesen nyolc palacsintát sütünk ki. A töltelékünkhöz vajon megfuttatunk egy gerezd fokhagymát, rátesszük a húsz dkg parajt, és összepirítjuk. Megsózzuk, borsozzuk. Összekeverjük és levesszük a tűzről. Ezután keverjük össze a sült vagy főtt csirkehússal. A palacsinta közepére halmokat teszünk a töltelékből. Batyunak összehajtogatjuk. Megkötözzük a snidlinggel. A palacsintákat melegen tartjuk. A mártáshoz összeforraljuk a tejszínt, a sajtkrémet és a maradék két gerezd fokhagymát. Amikor forr, belekeverjük a maradék tíz dkg parajlevelet. Sózzuk és borsozzuk. Megszórjuk szerecsendióval, ismét összeforaljuk, és palacsintával tálaljuk.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés