Egy tálba, adjuk hozzá a darált húst, hagymát, fokhagymát, sót, borsot, 1 tojást és zsemlemorzsát. Alaposan keverjük össze.Egy magas falú négyszögletes kicsi tepsibe rakjuk az összekevert húsos masszát. A hús közepébe készítünk egy mélyedést./ a lényeg, hogy a falakon is, és az alján is legyen a húsból, kv. "árok a húsos tálban":) /Beletesszük a szeletelt szalonnát szépen eligazgatva. Mehet bele a krémsajt elegyengetve és a tetejére mehet a szeletelt mozzarella sajt. Mindvégig ügyeljünk, hogy az "árok megmaradjon". Eme "árokba" öntjük bele a három egész tojást. Végül megsózzuk.Előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 2 órán keresztül készre sütjük...
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés