Ferrero Rocher sajttorta ( sütés nélküli ) elkészítése:
Daráljuk le a kukoricapehelyt. Keverjük össze a olvasztott vajjal és a kakaóporral. Egy csatos tortaformába tegyük bele, és simítsuk el az egészet egyenletesen.Tegyük be pihenni a hűtőbe kb. 20 perig. Darájuk le a mogyorót és a fele tejszínnel keverjük el. Hozzáadjuk a krémsajtot és a vanília kivonatot, a cukrot. Összeturmixoljuk őket. A hűtőben lévő kukoricapelyhes masszára rátesszük és elegyengetjük. Mehet vissza a hűtőbe. A maradék tejszínnel az étcsokoládét megolvasztjuk. Majd ráöntjük a sajttortára és Ferrero Rocher díszítjük. Kb. 30 percre berakjuk pihenni a hűtőbe...
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés