Egy nagy tálban keverjük össze a darált marhahúst,kolbászt, fokhagymát, petrezselymet, parmezánt sajtot, sót, borsot, zsemlemorzsát, tojást, és a tejet.Amikor összegyúrtuk kis gombócukat készítünk belőle. Forró olajban húsgombócok mindkét oldalán 2-3 percig sütjük, míg barna nem lesz. Egy jénai tál alját kikenjük pl.:marinara paradicsomos szósszal.Ebbe rakjuk a már olajban megsütött gombócokat. A tetejét is meglocsoljuk a paradicsomos szószunkkal. Reszelt mozzarella szósszal megszórjuk. Lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben sütjük 220 fokon kb. 25 percig. ( vagy addig sütjük amíg a sajt teljesen megolvadt, és a húsgombóc teljesen megsül. )A tetejét petrezselyem zölddel díszítjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés