Elkészítési idő: 15 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: olcsó
Mandulás forró csokoládé hozzávalók:
15 dkg étcsokoládé 9 dl tej 1 evőkanál cukor 1 fahéjrúd 3-4 szem szegfűszeg 1 kávéskanál mandulaeszencia
Mandulás forró csokoládé elkészítése:
A tejet a fűszerekkel együtt lassú tűzön felforraljuk, majd
beleaprítjuk az étcsokoládét, és folyamatos kevergetés mellett
addig főzzük, amíg a csokoládé teljesen fel nem olvad.
Hozzáadjuk a mandulakivonatot, habverővel alaposan
összekeverjük, és azonnal kínáljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés