Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: közepesen nehéz Árkategória: közepesen olcsó
Ananászos sült karaj hozzávalók:
1 kg rövidkaraj 1 doboz ananászbefőtt (karika)
2 dl tejszín őrölt bors só olaj
Ananászos sült karaj elkészítése:
A karajt ujjnyi vastagon a csontig bevágjuk, sózzuk, borsozzuk,
és a vágatokba egy-egy ananászkarikát helyezünk. Tepsibe
tesszük, olajjal megkenjük, és sütőben szép pirosra sütjük
(közben többször meglocsoljük a levével).A húst kivesszük,és melegen tartjuk. Lapos fakanállal felvakarjuk a tepsi aljára sült húspörcöt, és a szafttal, a tejszínnel meg az ananász levével sűrű mártást főzünk belőle. A húst melegen, a mártással körülöntve tálaljuk.Párolt vegyes zöldségköretet adhatunk hozzá.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés