Kis tálkában összekeverjük az olívaolajat a borecettel, a lime levével és a fűszerekkel.Kettévágjuk a két avokádót, a magokat eltávolítjuk. A friss gyümölcshúst bőven megkenjük vele, ez nem csak kellemes ízt ad neki, de nem is engedi, hogy megbarnuljon. Ezután félretesszük, míg a tölteléket elkészítjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, megforgatjuk rajta a vágott hagymát,fokhagymát, majd alacsonyabb hőfokon aranybarnára pirítjuk.
Hozzátesszük a kis darabokra vágott gombát, chilit, majd, ha elkészült, a felaprított koriandert is belekeverjük.Levesszük a tűzről, és megtöltjük vele az előkészítet avokádókat.
Kiolajazott tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőbe nyomjuk. Közepes hőfokon sütjük 15 percig. Tálaláskor tejfölt locsolunk rá, és friss, meleg tortillát kínálunk hozzá.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés