Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Rántott hús hozzávalók:
60 dkg kicsontozott sertés rövidkaraj
20 dkg zsemlemorzsa (házi készítésű)
3 tojás
2 tk só
20 dkg liszt olaj a kisütéshez (kb. 1/2 l)
Rántott hús elkészítése:
A húst a felesleges zsírosabb részektől megszabadítjuk.
Majd kiklopfoljuk mindkét oldalát.Enyhén megsózzuk.
Elsőnek lisztbe , majd felvert tojásban legvégül pedig zsemlemorzsába forgatjuk meg.
Olajban kisütjük, mely közepesen forró és ellepi a hússzeleteket.( aranybarna színűre )
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés