Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Edeskáposzta-főzelék hozzávalók:
80 dkg káposzta 3 evőkanál olaj vagy 5 dkg zsír 5 dkg liszt 20 dkg szalonna 1 dl tejföl hagyma kapor köménymag só
Edeskáposzta-főzelék elkészítése:
A káposztát csíkokra vágjuk és a forró sós vízben a szalonnával
együtt félpuhára főzzük. Világos hagymás rántást készítünk,
ezzel a főzeléket berántjuk, kaporral, köménymaggal ízesítve,
teljesen puhára főzzük. Végül ízlés szerínt gyengén ecetezzük.
Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk és a szalonnát szeletekre vágva,
tetejére helyezzük. Önálló fogás.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés