Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Burgonyahab (püré) hozzávalók:
4 személyre: 1 kg burgonya 3-5 dl tej 5 dkg
vaj só
Burgonyahab (püré) elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük és burgonyatörőn átnyomjuk.
Még melegen a forró vajhoz öntjük, egy 3 literes fazékba,
megsózva. 2-3 részben hozzáöntjük a forró tejet és habverővel
jó habosra kavarjuk. Azonnal tálaljuk, vízbe mártott kanállal
kirakva. Esetleg tálalásig vízfürdőben tartjuk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés