A félig kihűlt fehér mártást elkeverjük a tojássárgákkal és a tojások kemény habjával. Jól bezsírozott, lisztezett sütőlemezen
1 cm vastagságban elkenjük és forró sütőben 10-15 percig sütjük.
Nedves szalvétára kiborítjuk és azonnal töltjük.
A karfiolt sós vízben megfőzzük, apróra szétszedjük, hozzákeverjük
az apróra vágott sonkát, egy kanál tejfölt, átforrósítjuk,
ezzel a tekercslapot megtöltjük. Mint a pískótatekercset, összetekerjük
és hosszúkás tálra helyezzük, két ujjnyi vastag szeletekre
vágjuk, a tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal megszórjuk,
és forrón tálaljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés