Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Hortobágyi palacsinta hozzávalók:
1 kís csirkéből készült paprikás csirke (maradék is
lehet) vagy 30 dkg sertéshúsból készült pörkölt 2 dl tejföl 12 db sós palacsinta
Hortobágyi palacsinta elkészítése:
A paprikás csirkét kícsontozzuk és a csirke- (vagy sertés-) húst
kís darabkákra vágjuk. A húsvagdalékot kevés pörköltlével meg
1 dl tejföllel elkeverjük, és a palacsintákat ezzel megtöltve, összegöngyöljük,majd tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.
A maradék pörköltlevet a másik deci tejföllel elkeverjűk, és a
palacsintákra öntjük, Csak annyi időre, tesszük a sütőbe sülni,
míg átmelegszik, de nem szabad megpirítaní.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés