További oldalaink: profHOUSE.hu minden ami ingatlan  -   profJOB.hu álláskereső portál  -  Hirsumma.info A hírgyűjtő...  -  rpass.hu Kijelentkezve...

Kijelentkeztél a Sussunk-fozzunk.hu-ról Receptek feltöltéséhez vagy elmentéséhez jelentkezz be.

Regisztráció
BELÉPÉS
Nincs még rPass-od?? regisztrálj...és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!






Tök fehérmártásban Recept

Jelenleg itt vagy:Főoldal > Receptek fogások alapján > Egytálételek * Még több:Egyszerű receptek

Tök fehérmártásban


Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Tök fehérmártásban hozzávalók:

1 1/2 kg gyenge spárgatök
3 evőkanál olaj vagy 4 dkg zsír
3 dkg liszt
2 dl tejjel készült fehérmártás
1 dl tejföl.

Tök fehérmártásban elkészítése:

A tököt meg tisztítjuk, belsejét kiszedjük, négyfelé, majd ujjnyi szeletekre vágjuk, gyengén megsózzuk. Egy 3 literes lábasban zsiradékot forrósítunk és a tököt abban pároljuk fedő alatt, amíg átüvegesedik. A fehér mártást tejföllel elkeverjük és ráöntjük a párolt tökre. 8-10 percre sütőbe tesszük, tetejét vajban pírított morzsával megszórjuk. Fehérmártás helyett a tököt leönthetjük 1 tojássárgával elkevert tejföllel is.

A receptet ennyiszer mentették el:2 !



képfeltöltés

print Nyomtatás Hírsumma
Összes hozzászólás ( Tök fehérmártásban ):0 db

Recept videók

Bundáskenyèr gyorsan olaj nèlkül:) Video

Hasonló receptek


Saját jegyzet a Tök fehérmártásban recepthez

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezni!
Bejelentkezés nélkül nem történik mentés!





Tetszett a Tök fehérmártásban recept, akkor kövess minket közösségben is...





Alkalmi receptek

Karácsonyi receptek

Szilveszteri receptek

Húsvéti receptek

Farsangi receptek

Hírlevél
Hírlevelünkre való felíratkozás...



Adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom!

Hozzájárulok, hogy számomra a Sussunk-fozzunk.hu a továbbiakban hírlevelet küldjön.






 


Kövess minket!!


hirdetes



profJOB.hu ha jó állást,karriert akar...





sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
honlaptérkép
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat

https://sussunk-fozzunk.hu