A paprikát magházától, ereitől megtisztítjuk és a töltött karalábénál
leírt töltelékkel lazán megtöltjük, közepére bedugjuk a
fakanál nyelét, hogy a rizsnek helye legyen a növekedésre. Lábasba
rakva annyi forró sós vizet öntünk rá, hogy épp elfedje,
beletesszük a paradicsompürét (illetve ha friss paradicsomból
készítjük, az áttört, megsózott főtt paradicsomba rakjuk a töltelékeket)és fedő alatt puhára pároljuk. A zsírból és a lisztből
zsemleszínű rántást készítünk, besűrítjük vele a mártást, még
20 percig csendesen főzzük. ízlés szerint cukorral ízesítjük
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés