Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Almás káposztasaláta hozzávalók:
fél fejes káposzta
2 jonatán alma
1 dl tejföl
1 evőkanál torma
1 teáskanál porcukor só
Almás káposztasaláta elkészítése:
A fejes káposztát vékony csíkokra vágjuk.Besózva állni hagyjuk.Az almákat héjastól lereszeljük. A tejfölt összekeverjük az ecetes tormával majd hozzáadunk egy kis sót és porcukrot. Ezután a káposztát kicsavarjuk. Összevegyítjük a már megreszelt almával és a tormás tejföllel. Azonnal is lehet fogyasztani.
Megjegyzés: Például sült kolbász mellé adhatjuk
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés